0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Digitalna Slika Kit DIY uljana Slika Platno sa Kistom Božićni Ukras Poklon, (Unframed) 20X24 Cm, Lotus

Digitalna Slika Kit DIY uljana Slika Platno sa Kistom Božićni Ukras Poklon, (Unframed) 20X24 Cm, Lotus

KM 40.88
U skladištu

Iz robe

Lako : Čak i ako nisi dobar u slika, te i dalje će stvoriti lijepu i prefinjena sliku.Napuni boja po brojevima,ne treba mi nikakva slika vještine.Obrazovanje i opuštanje : Odrasli i deca mogu da podelim interakcija, da bi bio strpljiv, intelektualna i zainteresovan za sliku.Divno zid ukrase : možeš prilagoditi na ulje na platnu stil (smo podršku običaj slike).Pogodan za kući, vrtić i drugih mjesta.Dar : Ovo je odličan poklon za prijatelji, porodica je rođendane i Božić.Ovo dar koji nije skup ali impresivno.To predstavlja tvoj blagoslov.Napomena : proizvod nema slike i kutije i ti treba da kupi to odvojeno. (Mi pružamo boje i četkice).Specifikacija : Materijal : Platno,Oil Color : pokazala kao picture Type : Digitalni uljana slika(1cm=0.39 Cm) Sobi : Dnevnoj Sobi/Sobi/radna Soba/ Entrance Notice : 1.Ovu sliku bez okvir i ovaj film nije gotov, to treba da oslikao kupca sebe.I mali odstupanje je dozvoljeno.2. Boje su suve lako, a kad je potrebno, ne to, molim te, pokrij slika izbjeći pigmenata suši i harding.Ali ako boja proces je malo suva, dodaj 1 2 kapi vode (nema mnogo kapi) u boji nakon miješanje ravnomjerno.3. Molim vas, završiti u 1 2 mjeseca, što je prije moguće nakon otvori sketchpad.4.Samo koristi vodu da čistiš zube,i nema potrebe da se pomiriti pigmenata.Direktno umoči u boje, sa očistiti četke.5.Ako vrijeme je previse dugo,linije će biti plitki da utiče na sliku.Ovaj proizvod je predmet specifične sigurnost warnings Warning : Nisu prikladni za decu ispod 3 godine.Za upotrebu pod odrasle supervision Warning : Igračka unutra.Nadzora odrasle osobe recommended Warning : Da se koristi pod nadzorom odraslog.

Detaljne specifikacije

Material:
Canvas,Oil
Color:
shown as the picture
Type:
Digital oil painting
(1cm=0.39Inches) :
Room:
Living Room/Bedroom/Study Room/ Entrance
Notice:
1.This picture without frame and this picture is not finished, it need to painted by buyer yourself.And small deviation is allowed. :
2. Paints are dry easily, and when you need not it please cover the paints to avoid pigment drying and harding.But if the paint process is a little dry, you can add 1 to 2 drops of water (not many drops) in the paint after stirring evenly. :
3. Please finish in 1 to 2 months as soon as possible after open the sketchpad. :
4.Just use the water to clean the brush,and no need to reconcile the pigment.Directly dip in paint with a clean brush. :
5.If the time is too long,the lines will be shallow to affecting the painting. :
This product is subject to specific safety warnings :
Warning:
Not suitable for children under 3 years. For use under adult supervision
Warning:
Toy inside. Adult supervision recommended
Warning:
To be used under the direct supervision of an adult.

Dodaci proizvoda